premade-image-19

Qui som

Què és Wiki Export? I el que és més important. Què volem fer?

Qui som? En essència som apassionats

Fa més de 15 anys un grup de professionals van començar a diferents sectors del Comerç Internacional i a partir d’avui volem compartir la nostra experiència amb vosaltres i el nostre compromís en el complex món del Comerç Internacional. Això és Wikiexport.

Estar obert a altres mercats requereix capacitat per al canvi tant en la nostra empresa com fora obrint-nos a altres mercats, gustos i consumidors. I això no sempre és fàcil aconseguir-ho però si que és gratificant quan succeeix.

Per a tots aquells que ja l’han aconseguit el nostre reconeixement i la nostra gratitud pel que ha fet i perquè està fent canviar el país.

Per a aquells que encara no, us animem a iniciar aquest camí i ens posem a la seva disposició per aconsellar, per animar, per informar, per ajudar. Wikiexport pretén ser un servei a l’exportador i l’importador. Per a empreses que ja estan exportant i tenen dificultats concretes, per altres que volen obrir-se a nous mercats, i també per a empreses que encara no ho han fet i hi ha una guia en el procés d’expansió.

També pretén ser un lloc on estar informat de novetats i de formació específica. De programes d’organismes públics o semipúblics i altres iniciatives.
Per a tots ells volem ser un espai de referència on podrà trobar tota la informació disponible en un únic portal.

Sí, el nostre projecte és ambiciós. Com ho és tot el que val la pena. Però això ni ens espanta ni ens atura.

Volem ser un punt de trobada, el lloc que tingui al cap quan sorgeixin dubtes Aquest és l’enfocament que hem tingut present a l’hora d’elaborar aquesta web, posar-nos al seu servei.

Perquè?

A multituds de llocs on-line i off-line, trobem àmplia i abasta informació. Potser massa, poc clara i sobretot dispersa. Com vosaltres, necessitem ser eficients en la recerca d’informació i del nostre temps, a Wikiexport ho trobarà tot, i estareu informats de totes les novetats.

Per això Wiki Export pretén ser un punt de trobada, on podràs trobar tota la informació que necessites, de rabiosa actualitat però també el que sap tothom menys tu per ser nou. Pots preguntar als nostres experts a qualsevol consulta específica així com consultar la informació disponible que hem preparat.

Creiem que Wikiexport pot ser d’interès de l’empresa catalana en la mida en què siguem capaços d’incloure informació útil i per a la presa de decisions i pràctica per al tipus d’informació.

Aquest és el nostre objectiu.